Заличих бръчките за 4 седмици!

Статия от серията: "Красота и козметика. Как да заличим бръчките от лицето.“Елена - редактор в нашето списание, 41-годишна майка на две деца, лично провери действието на Hydroface Anti-Aging System

Животът беше оставил своя отпечатък върху лицето на Елена – редактор в нашето списание, 41-годишна майка на две деца. Постоянно изглеждаше изморена и недоспала заради сенките под очите, а бръчките я състаряваха допълнително. Казваше, че се чуства зле, а това влияше не само на самочуствието, но и на работата й.

Беше изпробвала много кремовете против бръчки, но резултати липсваха. Изключение правеха непосилно скъпите, какъвто си беше позволила само веднъж и неминуемо беше останала доволна. Масовите кремове за жалост не даваха резултат.

Толкова много искаше да се отърве от бръчките, но като работеща майка на две деца нямаше как да си позволи да отдели средства за много скъпа козметика или пластична хирургия. Беше видимо, че се чуства потисната заради вида си.

На няколко пъти споменаваше, че обмисля варианта да изтегли заем за ботокс инжекции, но я беше страх от усложнения. Скъпите козметични продукти също бяха непосилни за семейния бюджет и Елена продължаваше да се бори с натовареното ежедневие, което оставяше своя отпечатък върху лицето й.

Беше пробвала няколко продукта, но се беше разочаровала, защото или нямаха желания ефект или бяха много скъпи и не й бяха по джоба. Малко се беше отчаяла и обезверила, че някога ще има стегната кожа без бръчки и мислеше, че няма да се отърве от тъмните кръгове под очите.

Но Елена бе решена в никакъв случай да не се отказва...

И МНОГО ПРАВИЛНО! Защото тя се бореше за нещо повече от подмладяване на кожата на лицето "Всеки, който има този проблем, копнее за такава промяна, повече от всичко на света". Тя искаше най-сетне...

"да се почувства красива, виждайки себе си в огледалото."

И тук помогна наша колежка от редакторския отдел на секцията „Красота и козметика“.

Ще ти разкрия най-голямата тайна за лице без бръчки, която съществува. Ще ти кажа за това след миг, най-напред чуй невероятната история, която само започва тривиално...

Всичко започна от нашата работа. В редакцията на списанието често получаваме отзиви за всякакви продукти, включително козметични. Един ден в секцията за красота дойде информация за нова система за подмладяване Hydroface Anti-Aging System. Никой не се впечатли и не й обърнахме внимание, защото си помислихме, че е поредния рекламен трик.

Но няколко дни по-късно започнаха да пристигат имейли с впечатляващи резултати, постигнати с този продукт. Любопитството на всички в работата започна да нараства и колегите се заеха да проверят, дали този продукт наистина е толкова добър. Започнаха да проверяват за какво всъщност става дума в цялата тази суматоха. Откъде толкова много информация, толкова коментари във форумите и дори във Фейсбук? Пишеха:

  • "Изглеждам 10 години по-млада!"
  • "Кожата на лицето ми никога не е била толкова стегната, а тъмните кръгове под очите ми изчезнаха!"
  • "Само след две седмици вече имаше видими резултати!"

Все така бяхме скептично настроени, но четяхме по-нататък...Оказа се, че системата се състои от два крема - Hydroface AM/PM Anti-Wrinkle Complex, който стимулира обновяването на клетките и повишава еластичността и Hydroface Advanced Under Eye Formula, чиято цел е да премахне сенките под очите и да заличи бръчките по околоочния контур.

След всяко следващо мнение желанието на екипа да разбере дали този невероятен крем наистина действа толкова вълшебно нарастваше.

Елена изрази желание да тества продукта и да бъде „опитното зайче“ и всички се съгласихме, че тя е най-подходящият за целта човек. Читателските отзиви бяха доказателство, че Hydroface наистина действа и че животът на Елена щеше да се промени.

Консултирахме се с лекар относно съставките на крема, за да сме сигурни, че от медицинска гледна точка има реални шансове да подейства. Той каза, че звучи много обещаващо, защото Hydroface съдържа Argireline, който изглажда мимическите бръчки, Matrixyl - възстановява и подмладява кожата, екстракт от Macrocystis pyrifera, водорасли, които стимулират производството на колаген, Chrysin, който предотвратява появата на пигментация по кожата и N-Hydroxycicinimide, който премахва тъмните кръгове под очите. Hydroface съдържа още хиалуронова киселина, екстракт от еделвайс, витамин В3 и съставки, извлечени от лайка – компоненти, необходими за здравия и свеж вид на кожата. Експериментът започна. По думите на доволни клиенти съдържащите се в кремовете вещества щяха да доведат до удивителните резултати:

  1. Повишаване на еластичността и стимулиране на обновяването на клетките;
  2. Изравняване на тена, изглаждане на кожата и хидратиране;
  3. Премахване на тъмните кръговете под очите и подпухналостта;
  4. Заличаване на дълбоките бръчки от околоочния контур.

Влязохме на страницата на дистрибутора, за да се запознаем с продукта, без намерение да купуваме веднага. Установихме, че на всеки клиент се даваше гаранция, че може да върне стоката в рамките на 60 дни (приехме това като пробен период). Нищо не рискувахме, покупката ни щеше да е напълно безопасна. Поръчахме без да се колебаем.

Не сме чакали много пратката да пристигне, 2-3 дни. Имаше някакво напрежение в офиса, тръпнехме да отворим опаковката, нали вътре имаше нещо, което не след дълго може би щеше да сбъдне мечтата на Елена.

Възлагахме не малко надежди на тайнствената опаковка с два крема вътре. Очаквахме най-малкото такива резултати, каквито бяха описани в някои от многобройните имейли, подобни на този:

Съобщение от : Гергана И.

Дата : 15.01.2012

Тема : "козметика"

Прикачен файл:

Дадохме опаковката на Елена. В момента, в който я взимаше очите й се изпълниха с толкова надежда и в този момент си помислих: „Дано подейства и за Елена!“.

Препоръките бяха прости: кремовете се използват два пъти дневно – сутрин и вечер и се нанасят върху добре почистена кожа.

Елена казваше, че ги използва редовно, а ние очаквахме с нетърпение да видим резултата. Тъй като я виждахме всеки ден, не ни беше възможно да забележим разликата веднага, но в края на първата седмица изглеждаше по-свежа. Едва обаче в началото на третата успяхме да забележим промяната – тъмните сенки под очите й бяха по-бледи. Тя сподели, че е видяла леко изпъване на бръчките около очите й, а тези около устата бяха по-незабележими от обикновено.

След няколко седмици промяната определено стана видима. Тъмните кръгове под очите на Елена, за които казваше, че ги има откакто се помни, едва се забелязваха, а кожата й придоби здрав и свеж вид. Бръчките й бяха по-незабележими, а тя самата сияеше. Каза, че за първи път от много време насам се чуства толкова привлекателна, а и съпругът й започнал по-често да й казва, че е красива и я обича. Промяна имаше и в работата й – сега е много по-уверена и сякаш всичко й се отдава с лекота.

Резултатите надминаха най-смелите ни очаквания!
„За първите 4 седмици бръчките бяха видимо изгладени, а тъмните кръгове под очите - избледнели!“


„Не знам как е възможно, но тези кремове са много добри! В началото имах резерви, но много се радвам, че реших да ги изпробвам. И това се оказа много добро решение. Изглежда, че открих най-добрата формула за подмладяване на кожата на лицето – Hydroface Anti-Aging System.“

Аз успях с Hydroface и Ти можеш!

Пожелавам успех на всички!


Гарантираме ти, че ще изгладиш бръчките или... ще ти върнем парите.

Само днес препаратът е с по-ниска цена и напълно безплатна доставка.

Офертата е валидна до днес:
Редакторката Елена наскоро изпробва системата против бръчки Hydroface Anti-Aging System. В продължение на четири седмици тя изследва действието на двата крема - Hydroface AM/PM Аnti-Wrinkle Complex, който стимулира обновяването на клетките и Hydroface Аdvanced Under Eye Formula, чието действие изглажда бръчките около очите и премахва тъмните кръгове. Pезултатите, които тя получи, бяха изненадващи.

Елена изглади бръчките и премахна тъмните кръгове под очите за 4 седмици.

Постигнатите с Hydroface Anti-Aging System резултати премахват целия ни скептицизъм по отношение на продукта. Кремовете не само изглаждат бръчките, но също водят и до значително премахване на тъмните кръгове под очите и придават на кожата освежен и подмладен вид.

Стъпка 1:

Изпробвай сега Hydroface Anti-Aging System
Използвай този линк, за да получиш в промоция кремовете на по-ниска цена с напълно безплатна доставка.

Стъпка 2:

Следвай принципите за здрава кожа и се наслади на красиво и подмладено лице. (Виж ги в дясно).

Офертата е валидна до днес:

Прогноза за времето

Коментари (30/30)

Ели
Мисля да го пробвам. Опитвала съм почти всичко на пазара и се надявам поне този да има ефект.
Нина
Този крем действа вълшебно! На 55 години съм, а кожата ми изглежда доста по-добре от преди няколко месеца, когато започнах да използвам крема.
mimi_345
Една колежка на майка ми го ползва и е много доволна. Майка ми мисли да поръча и за двете.
zaicheto
Аз съм на 23. Дали мога да го ползвам, защото вече ми се появиха бръчки.
adi
Дали наистина може да постигна такива резултати?
lili_mili
Вече го поръчах и нямам търпение да пристигне. Дано действа така и за мен!
Nikoleta
Аз го ползвам от няколко месеца и съм изумена какъв ефект има върху лицето ми.
Надежда
Използвам го от около седмица. Имам чустовото, че като се намажа ми „залепва“ бръчките, а сенките под очите избледняха. Една приятелка си го поръча след мен и също е много доволна.
aleks
Имам сенки под очите от както се помня. Всички ме дали съм излизала снощи, а аз всъщност съм спала, но просто изглеждам уморена заради сенките. Дали ще ми помогне? Как мислите?
Яна
Не съм сигурна, че действа толкова магически.
Vasi
Мисля че ще си го поръчам. Звучи добре и ако има такъв ефект ще е супер
lubo.m
Може ли да го ползват и мъже?
Боряна
Годините, мръсния въздух, напрежението, всичко оставя следи върху лицето. Като станете на мойте години ще ме разберете. Бях скептична по отношение на този крем, защото съм свикнала всички да обещават невероятни резултати, за да ти вземат парите. Но все пак реших да си го поръчам. И аз не знам защо. Оказа се, че този крем наистина действа. Ефектът му е видим и го ползвам редовно. Въобще не съжалявам, че го поръчах.
биби
не знам дали да вярвам
alis
Кожата ми е много чуствителна и не всеки крем ми действа добре. Затова много се чудих дали да си го поръчам, но се реших и не само, че действа, но за първи път кожата ми е толкова хубава.:)
дарина
чудя се дали да си го поръчам
Жоро
Приятелката ми си го поръча и аз тайно използвам нейния. Мисля, че наистина има ефект.
ани
Една приятелка го ползваше и не я бях виждала много време. Но преди няколко дни се видяхме и не мога да ви опиша колко по-добре изглежда. И аз си го поръчах, защото мисля че ще действа.
Tinkerbell
Работата ми е такава, че спя малко и вечно изглеждам уморена, с кръгове под очите и подпоухнала. С Hydroface този проблем почти изчезна и изглеждам много по-свежа.
maria
Поръчвала съм такива неща и винаги се оказват неефективни. Сега се чудя, защото толкова хора са писали и си мисля, че може наистина да действа.
ivva
Преди малко си го поръчах, ще пиша след 4-5 седмици да ви кажа какъв е ефекта
Afrodita
С толкова много кремове не знам какво да избера, но май този ме спечели като клиент. Ще видим, май ще се пробвам.
geri287
Няма вълшебни кремове и това ми е ясно. Но поне малко ако ми избледнеят сенките под очите пак ще съм доволна. Вече го поръчах, пък ще видим.
Петя
Здравейте, понеже видях, че има хора, които се чудят дали да си поръчат Hydroface реших и аз да пиша, за да споделя опит. Използвам Hydroface Anti-Aging System от няколко месеца и съм много доволна. Ефект наистина има и то доста добър. Много съм доволна и горещо го препоръчвам на тези, които се колебаят.
piper
Здравейте, исках да попитам...кога да започна да използвам крем против бръчки? Аз съм на 24 и не знам дали ми е време. А искам да започна преди да са се появили много бръчки като предпазна мярка. Този крем дали е подходящ за мен и мога ли да го ползвам? Благодаря предварително:)
Валя
Ще си го поръчам.
Силвенцето
Досега не използвах кремове, но вече съм на 27 и мисля, че вече ми е време. Не знам на какъв да се спра и какво да правя. Вие как мислите? Да започна ли? Или ми е рано още?
Изи
Майка ми го ползва и каза, че имал ефект.
margo
Piper, аз използвам Hydroface от доста време и ефектът е забележителен, но не мисля, че можеш да се предпазиш от бръчките. Това зависи от много неща – предразположена ли си генетично, как се грижиш за кожата си и т.н. Все пак ти си решаваш, но не само няма проблем да използваш Hydroface Anti-Aging System, но и ще повлияе положително на кожата ти и ще ти осигури здрав и свеж вид и ако ще премахне сенките под очите, ако имаш такива.:)
Eve:
Поръчах го преди 2-3 дни и сега нямам търпение да пристигне

Коментирай:

CAPTCHA Image